ΕΛΟΑΡΤ - Το Επίσημο Site της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλημάτων Ρομποτικής και Τεχνολογίας
ΕΛ.Ο.Α.Ρ.Τ.ΕΛ.Ο.Α.Ρ.Τ.ΕΛ.Ο.Α.Ρ.Τ.
(Monday-Friday)
support@roboticsports.org
Kerkiras 2, Serres, 62123

Σχετικά

Η ΕΛ.Ο.Α.Ρ.Τ. εμπνέυστηκε και οργάνωσε την Αθλητική Ρομποτική ® στην Ελλάδα. Είχε την τύχη να ενταχθούν στις τάξεις της άνθρωποι πνευματώδεις και οραματιστές που δημιούργησαν ένα αθλητικό και τεχνολογικό υπόβαθρο, μεταδίδοντας τις πληροφορίες και τις γνώσεις τους σε όλα τα νέα μέλη. Η ίδρυση της Ομοσπονδίας ήρθε σαν συνέχεια και ανάγκη για την καλύτερη οργάνωση της αθλητικής ρομποτικής® αλλά και των τεχνολογικών αθλημάτων. 

Τι κάνουμε

Στην Ομοσπονδία ΕΛ.Ο.Α.Ρ.Τ., φροντίζουμε να δημιουργούμε και να διοργανώνουμε συναρπαστικά τεχνολογικά και ρομποτικά αθλήματα ® που προκαλούν και εμπνέουν τους αθλητές. Μέσω των διοργανώσεών μας, παρέχουμε την ευκαιρία σε όλους να δοκιμάσουν τις δεξιότητές τους και να επιδείξουν τη δημιουργικότητά τους. Ενισχύουμε τη συνεργασία και την κοινότητα μέσα από τους διαγωνισμούς, διασφαλίζοντας πάντα την ασφαλή και ενδιαφέρουσα εμπειρία για όλους.

Οι Αξίες μας

Οι αξίες μας αποτελούν το θεμέλιο της Ομοσπονδίας Ρομποτικού Αθλητισμού και κατευθύνουν τη δράση και τη στάση μας. Βασιζόμαστε στην αρχή της διαφάνειας, προωθώντας την ανταλλαγή γνώσεων. Καθοδηγούμαστε από την απόλυτη δέσμευση για την ασφάλεια και τη δικαιοσύνη σε όλες τις αγωνιστικές δραστηριότητες μας.

Οι στόχοι μας

Οι στόχοι μας επικεντρώνονται στην προώθηση και ανάπτυξη της ρομποτικής ως άθλημα. Προσδοκούμε να δημιουργήσουμε έναν δυναμικό και φιλόδοξο κόσμο, όπου ο καθένας έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει και να ανακαλύψει τη χαρά της αθλητικής ρομποτικής ®. Μέσω των αγώνων μας, επιδιώκουμε να προάγουμε την επιμονή, την κριτική σκέψη, την ομαδικότητα, αλλά και πολλές άλλες αξίες.

Η αποστολή μας

Η αποστολή μας είναι να εμπνεύσουμε και να εκπαιδεύσουμε νέες γενιές αθλητών, προωθώντας την τεχνολογία και την καινοτομία μέσα από την αθλητική ρομποτική ®. Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον όπου οι άνθρωποι μπορούν να αναπτύξουν δεξιότητες, να ανακαλύψουν την ικανοποίηση του ανταγωνισμού και να δημιουργήσουν διαρκείς δεσμούς μεταξύ τους.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Κατεβάστε το brochure...

Subscribe to our newsletter

Sign up to receive latest news, updates, promotions, and special offers delivered directly to your inbox.
No, thanks